söndag 11 juli 2010

Rassel, rassel, rassel

Ungefär så känns det, dagarna rasslar förbi i ett grymt tempo, kanonväder utomhus medan jag är fast inomhus, men när temperaturen går upp >30 grader så tycker jag faktiskt att det är skönt på jobbet för där har vi luftkonditionering! Härligt!

Som vanligt hamnar bloggen i träda under sommarmånaden juli, helt enkelt av den anledningen att jag har inte tid att skriva, gör mina försök men de hamnar alltid i papperskorgen av någon anledning.

Förra helgen hade vi besök av pappa & Inger, och helt plötsligt hände där saker, tavlor har kommit upp på väggarna (tack älskling), förrådet som stått orört länge trots funderingar på rensning, rensades (Tack pappa & Inger för all hjälp). Och vi påbörjade projekt uterum. Vi firade 4:e juli tillsammans med våra fina vänner Åsa och Pierre. Svensk musik på den amerikanska nationaldagen, helt underbart.

Veckan rasslade snabbt förbi med ett övertidspass och ytterligare tre mornar så var det helt plötsligt fredag och vi fick besök av fina familjen Hansen - Larsson. grillning och massor av snack och skratt blev det.
Igår bjöd dagen på ännu en arbetsdag men också en 40+40 årsfest i trädgården hos våra fina vänner Pernilla & Patrik mycket god mat och härlig samvaro med fina vänner. Frågesport och aktivitetsrunda. Nu väntar några arbetspass till innan det är dags för minisemester, ska bli så skönt att få ladda batterierna på bästa platsen på jorden!

Njut av sommarvärmen!

1 kommentar:

  1. Låter som om familjen Kristiansson också har en skön sommar!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin