torsdag 25 juni 2009

Längtar till semester


Längtar till lata sommardagar i trädgården, umgås med vänner, fira fjärde juli med kompisar -goda vänner som har rötterna i USA, och vi planerar något trevligt för våra familjer, och att avsluta dagen med något speciellt. Vi får se, men helt klart är grannarna på andra sidan av atlanten mer upptagna med föreberedelser för sitt nationaldagsfirnade än vad vi här i Sverige kommer att bli (även om 6:e juni numera är en helgdag, när jag var barn slutade vi ofta skolan på det datumet).



Bilder från Martha Stewart

Att fira fjärde juli med våra kompisar och grannar ska bli kul, eftersom de tillbringat våren i staterna så känns det extra roligt att umgås under lata sommardagar, att få en chans att verkligen umgås och bara vara.




Bilder från Martha Stewart

Har idag letat inspiration till det som vi planerar och givetvis hamnade jag på Martha Stewarts sida med massor av inspiration från andra sidan atlanten och dessa ljuvliga bilder ger ju en idé om vad vi funderar på i varje fall.



Bilder från Martha Stewart


Till sonen som älskar allt som har med citroner att göra tänker jag idag göra lemonad, receptet till den kommer dock från Leilas A piece of cake. Och kanske hinner pappa & Inger med att smaka den då de kommer ner från Värmland idag.

Nettan

1 kommentar:

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin