torsdag 11 juni 2009

Förkylning, Studentuppvaktning och skolavslutning



Att det inte blir riktigt varmt ute kan ju vara orsaken till att förkylningen dundrade in och däckade fyra av fem lagom till förra helgen. Just nu tampas vi med sviterna efter det. Jag längtar efter de där fina sommardagarna som vi hade i början av juni när det var varmt och skönt ute och man kunde sitta ute och äta frukost. Förhoppningsvis kommer de tillbaka snart!


I går var vi krya nog att uppvakta fina kusinbarnet Emma som tog studenten. Det var många som igår åkte lastbilsflak i Lund, glada och uppspelta och med hela livet framför sig. Det var så jag fick flashbacks från början av 90-talet då en annan tog studenten och nu är det 90-talisternas tur att ta klivet ut i världen! ♥


Fina Emma, stolt student!
Makens farbror och hans fästmö
i vacker folkdräkt från
Norge

Fantastiskt att se och höra dem även om våra små tvillingar inte var så imponerade utan mest förskräckta över hur det lät och alla stora lastbilar som kom lite väl nära. Våra små är vana vid lugnet på landet och det märks. Vår stora kille var dock lite avis och längtar redan nu tills gymnasiestudierna är över. Han går ut nian imorgon och vi är stolta över den prestation som han har gjort under nio skolår. Nu väntar gymnasiet för honom till hösten samtidigt som tvillingarna små blir stora och går sitt sista år på förskolan.

Nettan

1 kommentar:

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin