onsdag 23 november 2016

Snabba växlingar

Årstiderna växlar, från sommar till höst, till vinter och tillbaka till höst igen, allt inom loppet av 14 dagar. Längre norrut fick de ju vinter med besked men i mitt hörn av Skåne, ja lite vitt blev det som försvann snabbt igen.


Det är mörkt nu på morgonen och eftermiddagen, mörkt när vi går hemifrån och mörkt när man kommer hem. Vi njuter inomhus av bra böcker, filmer och alla måsten, läxor och förberedelser om vartannat. Men den riktiga vintern lär vi nog få vänta på! 


Vandringar, jo men visst, det går att vandra även i november, även om man inte möter lika många som är ute som under vår sommar och tidig höst. I helgen tog vi en tur på Skåneleden vid Häckeberga. Mycket vackert, mycket.



Och som det inte räckte så blev det strandpromenaden i Lomma också bara för att se kontrasterna mellan lördagens underbara väder och söndagens gråväder.



Vi har också hunnit med en biopremiär utan att veta om det och det var Fantastiska Vidunder och var man hittar dem. Så sevärd och bra film, hela familjen var så nöjda efteråt!



Nu väntar första advent runt hörnet, körsång, traditioner, och julskyltning i Lund. Mysigt ska det bli!


1 kommentar:

  1. Det är just den filmen vi ska se på fredag :-)
    BRA att du gillar den!
    Äe väl inte ngn jättestor fan av fantasy gengren, men detta ska bli kul.
    Ja, visst kan man vandra utmärkt bra i november. Härligt.
    HOPPAS att den där vargavintern kommer som de sagt att ni SKA få. DET blir ju härligt!
    Stora kramar till dig!!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin