tisdag 1 maj 2012

Vår första majdag

Vi började dagen med långfrukost fast det precis har varit helg och vi har varit lediga! Skönt tyckte hela familjen! Efter det styrde vi bilen mot min mans kusins möbelaffär i Fränninge, Butik Thuleslund! Har du inte varit där rekommenderar vi ett besök snarast. Nu har de dessutom byggt ut butiken och startat ett café! En härlig dagsutflykt då vi kikade runt på fantastiska möbler och små ögongodis som dessa fågelholkar. Jag skulle gärna bo i det vita fågelpalatset om jag var en fågel!

 Efteråt fikade vi tillsammans med fina svägerskan och pratade lite. På vägen hem valde vi att köra småvägar och vi noterade att rapsblommningen är i sin lina och om några dagar kommer blommorna att slå ut för fullt och hela Skåne kommer att lysa gult!3 kommentarer:

 1. Vilken härlig första majdag ni har haft Nettan! Mysigt att ta dagen som den kommer och vara tillsammans. Och vilket fantastiskt väder vi har haft dessa dagar. Sommaren kom på besök och den var verkligen mer än välkommen. Hela Skåne formligen exploderar just nu i vackra färger.

  Här hemma har vi njutit till max idag och fram åkte både badminton och kubb. Mamman fick stryk så att det stänkte om det men i morgon är det returmatck och då minsann ... ;)

  Ta hand om dig kära vän och ha en fortsatt fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tusen tack du underbara människa för det fina kortet som låg och väntade på köksbordet idag när jag kom hem från en härlig dag på sydkusten. Vilken fantastisk överraskning! Du är en sann pärla Nettan och dina fina och omtänksamma ord gör mig alldeles varm inombords. Din vänskap betyder så mycket. Tack för en härlig start på helgen! ♥

  Ta hand om dig och de dina och njut av en fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vi som bor så nära Thuleslund o fortfarande inte varit där! Men bättre sent än aldrig.
  Ha en fin helg! Kram Suz

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin