måndag 7 juni 2010

Sommaren 2010

Visst finns det en massa måsten, men de är inte överhängande, visst finns det saker jag kunde gjort bättre under våren, men jag har gjort en hel del av dem, bytt jobb, har börjat träna igen, har börjat hitta vägen för att må bra både i kropp och själ, så våren 2010 har varit en bra vår nu när vi vänder blad mot sommaren 2010 i stället.

Vi längtar efter lata dagar på stranden, en god bok i utesoffan under parasollet, pick-nick under hängboken, långa härliga kvällspromenader, cykelturer tillsammans med barnen, tja möjligheterna är obegränsade. Det gäller bara att ta tillvara på de fina dagarna och leva varje dag.
Massor av smarta sommarpyssel finns som vanligt på en av mina favoritsiter i nätvärlden, Martha Stewart, bilderna kommer från hennes inspirationssida om sommarpyssel! Helt underbara!







Veckan som kommer bjuder på två nätter och helgpass för min del, teateruppvisning för liten dotter, sonen går sin sista vecka i skolan och åker snart på läger som ledare, och vi njuter av att helgen som ligger bakom oss har varit fantastisk. Ha en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin