måndag 5 april 2010

Måndag: Annan dag påsk och söndagssumering på en måndag

Med förra veckan bakom mig inser jag att det varit fullt upp, (om inte annat syns det på tvättberget). Vi har besökt barnakuten med dottern som har problem med sin mage, större delen av familjen har tillbringat ledig tid i trädgården (fre-lör) och njutit av det fina vädret. Gårdagen firade vi med fina vänner och en tur till svärföräldrarna. Vi fick även höra när Wille spelade blinka lilla stjärna på piano, något han lärde sig i går kväll. Helt plötsligt satt han bara där och först hade han lyssnat när storebrorsan spelade och sedan tog han ut den med lite hjälp, så vi får väl se om det blir piano för Willes del, kul hade han i varje fall.




Idag = Oväntat ledig dag. Vilket är skönt för det har varit intensiva veckor bakåt och en intensiv tid ligger framför oss.

I dag blev det orientering i Genarp, vid Häckeberga Mölla, fantastiska vyer, synd bara att det var grått och trist ute. Lagom när vi åkte hem så började det ösregna, men hellre det än den snö som de fått i en del andra delar av landet idag!

Häckeberga Mölla är en plats som vi planerar att åka till en solig kväll lite längre fram i vår, ta med oss picknickkorgen och bara ströva i området för det är säkert väldigt vackert där när det är varmare och mindre blött. Rekomenderar verkligen ett besök där!
Nu tar vi dock avkopplande eftermiddag här hemma, tvättmaskinen ska få jobba och jag tänker tillbringa en stund i soffan med lite läsning efter att ha varit ute i det lite gråkalla vädret idag, i kväll väntar mysmiddag, barnen har önskat tacos, och vi vuxna gav efter. I morgon drar en ny arbetsvecka igång, dock en kort sådan för vissa av oss, någon har påsklov ytterligare en vecka vilket känns lite fuskigt, å andra sidan är han väl värd det! Och så till helgen väntar bröllop, så vi har en fullbokad helg framför oss!
Trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin