tisdag 22 februari 2011

Lov

Sammanfattning av förfluten tid.
Oerhört skönt, oerhört rofyllt  men stressen har funnits där hela förra veckan, precis som förkylningen med otäck hosta, precis som övertiden på jobbet. Kroppen vill ta det lugnt och andas medan hjärnan och Luther på axeln ser till att jag gör tvärtemot. Mannen pysslar med sitt examensjobb, otäcka nyheter nådde vår tröskel, i helgen kommer förhoppningsvis lösningen på det och den ska vara positiv, så det så!

Barnen har sportlov, jag har ledig vardag, jag njuter, plockar, pysslar och tvättar. Jag hoppas på lite andrum och att få en chans att bli frisk igen, att få sova utan att vakna av envis hosta. Nu hoppas jag att alla som har sportlov njuter av en underbar vecka! Själv önskar jag mig en bukett liknande den nedan!


Bilden kommer från Odla

lördag 12 februari 2011

Off

Det har snart gått 12 dagar sedan jag bloggade sist. Inspirationen kröp ur som ur ett litet nålstick i en ballong kan få luften att pysa ur. Men med lite bearbetning och professionell hjälp hittade jag tillbaka till min yrkesstolthet och igår var första  gången på länge som jag kände att  jag kunde och orkade räcka till! Jobbet slukar mycket energi ibland och just nu, och blir då inte återhämtningen optimal så tar själen stryk. Tankar på att gå ner i tid har funnits tillsammans med grym beslutsångest men vi har diskuterat här hemma och kommit fram till en bra lösning som kommer att fungera för oss.

På hemmafronten har vi firat två stycken 7-åringar förra helgen, jublande lyckliga och härliga barn! Vi har även haft besök av pappa/morfar och njutit av det! Stormat har det gjort. Staffans x-jobb är inne på sluttampen och jag har jobbat massor som vanligt!

I dag är första lördagen på länge som jag är helt ledig och det innbär lite fix med mitt hår och sen i kväll ska vi på en fantastisk konsert i Lunds Domkyrka, LEL framför Förklädd Gud. Sen kommer jag vara orolig tonårsmamma halva natten då store sonen ska på fest, men de blir bra, jag har fullt förtroende för honom! :)
I morgon väntar en skön söndag och har jag ork, blir de nog ett inlägg med massor av bilder!

Kram & Trevlig lördag!

tisdag 1 februari 2011

Ännu ett filmtips

The King's speach har snart premiär, och eftersom jag gillar hur Colin Firth agerar så lär jag snart gå på bio igen med andra ord. Filmen är Oscarsnominerad i 12 kategorier, bla bästa film, bästa manliga huvudroll och bästa regi. Ser verkligen fram emot att gå och se den.



Annars idag njuter jag av att vara ledig, har redan varit ute på en drygt 6 km promenad i gråvädret, otroligt skönt, men kallt och glashalt, men jag blir så pigg och mår så gott efteråt!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin