fredag 22 juni 2012

Årets längsta dag

Vi gillart och gör som barnen säger, chillar. Ljuvligt!  En härlig kväll i juni med nya bekantskaper, Kubbspel där segern tills slut blev lika med 4-4 och vi insåg att vi har en liten Wille erövraren i familjen som är grym på att kasta pinnar! Många goda skratt åt äldste sonens kastteknik som så smått blev allt mer desperat ju längre kvällen blev! Med andra ord firade vi midsommar på just årets längsta dag...



... i dag däremot då midsommarafton firas i vårt avlånga land så spenderar jag eftermiddagen och större delen av kvällen på jobb och eftersom det regnar nu här på morgonen så känns det ändå rätt så ok att jobba och veta att vi firade i går när vädret var så underbart!
På söndag planerar vi hemlig utflykt med barnen förutsatt att vädret bättrar sig! Vad gör ni andra under midsommarhelgen?

Trevlig midsommar!

2 kommentarer:

  1. Så smart, fira när det är bra väder! Härligt. Och chillla gillar jag med ;)
    Vackra bilder, ser att ni haft det jättebra.

    Det låter roligt med hemlig utflykt. Vi smider planer för imorgon...hoppas på en raod trip med besökt i ett spännande hus!

    Stor kram Nettan!

    SvaraRadera
  2. Vilket mysigt midsommarfirande det blev Nettan och vad skönt att fira när det passar familjen bäst. Vi befann oss på Gotland under midsommar och firade precis som ni med god mat och kubbturnering. Lugnt och avslappnat och alldeles underbart. :)

    Kram på dig vännen

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin