tisdag 22 maj 2012

Vackra blommor


Sonen fick en bukett med rosor i söndags. Vackra vita rosor som faktiskt inte har börjat nicka efter de sedvanliga två dagarna. 
Rosor är vackra blommor oavsett form och färg och just dessa pryder nu köksbordet!



Ute blommar nu min underbara Kaprifol, doften är helt underbar och jag njuter varje sekund. I dag min lediga tisdag har jag bara kopplat av i trädgården, vinkat av min käre far som efter några dagar här nere åkte hem och efter det var jag med när sonen provade frack till den bal som han ska på om ungefär 14 dagar... tiden till studenten susar fram!

måndag 21 maj 2012

Helgens äventyr


Helgen med stort H, 60-års fest, morfarbesök, musikalfinal, goda vänner på besök och efterlängtad sol...


...ett gäng fina ungdomar, avgångsklassen från Lars - Erik Larssongymnasiet, i år satte de upp musikalen Footloose och vilken underbar upplevelse, att få ha så kul på scenen och skapa! Under de här tre åren har vi sett Aida, Grease och nu detta! Underbart!



Store sonen och två av hans kompisar efter väl genomföd musikal! Härligt killar.

Helgen har som sagt varit härlig, blandad med besök av goda vänner, efterlängtat morfarbesök och fest för kära svägerskans man som fyllde 30+30. Härliga ögonblicksbilder att minnas under sommaren. Solen kom också på besök och då kändes det extra skönt att bara njuta, hitta något turkost som jag tycker så mycket om och bara få vara. Nu väntar en ledig dag i morgon, lite bara vara tid tillsammans med studier och några måsten!

Njut av underbart väder vänner!


fredag 18 maj 2012

Spänningen har varit total

Både hemma och på jobb, orken att skriva har varit som bortblåst men nu försöker jag igen. Dagarna har gått snabbt och i morgon är det den där hemska årsdagen igen, ytterligare ett år har gått. Detta året finns dock glädje med i bilden och jag tror att du någonstans har ett finger med i spelet kring senaste veckans händelser. 

Glädje då?


Jo denna kille har kommit in på sitt önskemål, en musik collegeutbildning, förberedande för musikhögskolan och det som var hans första val nu efter gymnasiet! Grattis önskar vi! (Även om det innebär en flytt många mil hemifrån) Det kommer ge dig mer av det som du vill och det är det viktigaste.

Annat som har hänt? Jo det rasslar i väg mot skolavslutningstider och studenten och i bland vill jag bromsa lite för att hinna med och andas men så här är det just nu! Massor med pusselbitar som ska trilla på plats och hålla ihop. 

Kramar

måndag 7 maj 2012

Jag tycker om våren

Men jag har svårt för månaden maj, i år är ett av de år då det gör extra ont, mina barn är i den åldern som jag själv var då för länge sen och det känns lite extra detta år.



Så jag letar fram det där fina pappret, min bästa penna och börjar skriva mitt årliga brev till himlen. Sen en ledig dag blir det en tur till havet i lugn och ro utan man och barn och bara jag, mina ord, och tankarna. Minnena bär jag med mig men precis som de ska, har de bleknat till sepia och gör inte lika ont längre. Men vissa år är mer tuffa än andra och bearbetning pågår alltid även om ryggsäcken är tryggt packad.

(Bild: Tumblr.com)

tisdag 1 maj 2012

Vår första majdag

Vi började dagen med långfrukost fast det precis har varit helg och vi har varit lediga! Skönt tyckte hela familjen! Efter det styrde vi bilen mot min mans kusins möbelaffär i Fränninge, Butik Thuleslund! Har du inte varit där rekommenderar vi ett besök snarast. Nu har de dessutom byggt ut butiken och startat ett café! En härlig dagsutflykt då vi kikade runt på fantastiska möbler och små ögongodis som dessa fågelholkar. Jag skulle gärna bo i det vita fågelpalatset om jag var en fågel!





 Efteråt fikade vi tillsammans med fina svägerskan och pratade lite. På vägen hem valde vi att köra småvägar och vi noterade att rapsblommningen är i sin lina och om några dagar kommer blommorna att slå ut för fullt och hela Skåne kommer att lysa gult!



LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin